Ik kan geen man meer zien. Gisteren was echt overdadig. Zoveel mannen in een ruimte, dat is echt teveel van het goede, zelfs voor mij. Helemaal als de een nog oninteressanter is dan de ander.  Ik heb serieus even overwogen om me bij de mannen aan te sluiten en de vrouwen te daten. Die zagen er tenminste nog enigszins spannend uit. Speeddaten ja, daar heb ik het over.

Nu kan ik dus even niet meer. En dan had ik het nog makkelijk. Ik kon op m’n kont blijven zitten terwijl een rits aan mannen aan me voorbij trok. Zonder dat ze überhaupt een woord gezegd hadden vulde ik in gedachten al het kruisje bij de ‘nee’ achter zijn naam in. Dat worden een paar hele lange 3 minuten. Ik weet niet waar ze dit blik mannen vandaan hadden gehaald, maar echt lekker was het niet. Toen ik de ruitjesbloezen, saaie pieten en echt hopeloze gevallen weggestreept had, bleef er welgeteld één manspersoon over die de moeite waard was. 1 van de 28! Daarvoor had ik geen 30 euro hoeven neertellen. Een gemiddelde kroegavond is goedkoper en heeft een hoger scoringspercentage. Dus eens, maar nooit weer voor mij. Maar een ieder die zin heeft in een hilarische avond kan ik het van harte aanbevelen.

2 Responses to “28 first dates”

  1. Anouk says:

    Goed dat je deze vorm van daten voor ons vrouwen onderzocht hebt; hoeven wij er ons niet meer aan te wagen en bespaar je ons € 30,-. Laten we deze € 30,- investeren in een ouderwetse stapavond, akoord?

  2. Mededatester van Debby says:

    En ik durf te wedden dat ze kerels hadden ingehuurd! Speeddaten schijnt veel populairder te zijn onder vrouwen dan mannen. En tja, hoe krijg je dan op een avond evenveel mannen als vrouwen bij elkaar?…. Geloof mij, je voelt het aan ze of ze daar voor het echt zitten. Slechte acteurs. En na afloop uitgebreid zitten borrelen met een van de leuke, echte dates en toen zag ik helemaal aanwijzingen!
    Al met al een hele belevenis, een aanrader.

Leave a Reply