Zoals het spreekwoord zegt, je moet het verhaal schrijven als de pen heet is. Naja, je begrijpt wat ik bedoel. Dus in dat geval een stukje tikken, vlug! De kater slaapt nog.

Twee dagen heb ik me ondergedompeld in het feest dat carnaval heet. Of Vastelaovond om precies te zijn. Met een aftrap in het diepe zuiden, Maastricht, en een spectaculair slot in het noorden, Venray. Nu kan ik wel een prachtig vergelijk gaan maken tussen carnaval in Noord en Zuid, maar daar heb ik eigenlijk totaal geen zin in (de kater begint wakker te worden). Het mag dan wel anders zijn, het komt in beide gevallen neer op keihard zuipen en meeblèren met de grootste Limburgse carnavalshits. Nou ja, meezingen kun je het niet noemen, een Hollander als ik komt niet verder dan wat la-la-la-la-la. En dat voldoet prima! Voor deze keer laat ik de foto’s even voor zich spreken (degenen die de censuur overleefd hebben). Ga ik nog even de kater koesteren….

Leave a Reply